Vlaamse media al weken gegijzeld door verwarde man

door The Vremde Mirror

In de nasleep van de gijzeling in een NOS-studio is aan het licht gekomen dat de Vlaamse media nu al enkele weken gekaapt worden door een verwarde man. Naar zijn motieven is het vooralsnog gissen, maar hij zou grote wereldzaken willen onthullen.

De gijzelnemer, de zogenaamde D.B., heeft nu al enkele weken zijn eigen talkshow op één tussen 19u en 19u40. Zijn belangrijkste eis.

De gijzelnemer, de zogenaamde D.B., heeft nu al enkele weken zijn eigen talkshow op één tussen 19u en 19u40. Zijn belangrijkste eis.

Gewapend met een uitgebreid arsenaal aan van de pot gerukte en buitengewoon irrelevante opmerkingen wist ene D.B. enkele weken geleden binnen te dringen in de Vlaamse media en het nieuws te kapen.

De ordediensten slaagden er tot nog toe in om deze gijzelingsactie geheim te houden. ‘Het is van levensbelang om discreet te werk te gaan. Het is nog altijd niet helemaal duidelijk wat zijn boodschap is of wat zijn exacte intenties zijn. Laat staan of het zeker is dat hij die zelf kent. Het is wel duidelijk dat het om een gestoorde man gaat, die tot alles in staat is.’

Ook over de achtergrond van D.B. is nog niet veel bekend. Hij zou moeite hebben met het uitspreken van de letter ‘r’ en heeft naar eigen zeggen een penis van drie meter. Daarnaast liet hij zich in één van zijn onsamenhangende betogen ontvallen dat onder zijn premierschap de oorlog in Syrië onmiddellijk zou zijn afgelopen.

De ordediensten stellen alles in het werk om de hele gijzeling niet op een bloedvergieten te laten uitlopen. Daarom werd de enige concrete eis die D.B. stelde, een eigen talkshow op één tussen 19u en 19u40, meteen ingewilligd.