Logoverkiezingen The Vremde Mirror eerlijk verlopen

door The Vremde Mirror

De logoverkiezingen van The Vremde Mirror zijn eerlijk verlopen. Zo bericht The Vremde Mirror.

Het nieuwe logo van The Vremde Mirror.

Het nieuwe logo van The Vremde Mirror.

Met 29 kiezers kwam meer dan 2/3 van de stemgerechtigden in Vremde opdagen voor de moeder der verkiezingen. Een onverhoopt succes. Deze grote volkstoeloop zal bij sommigen enigszins de wenkbrauwen doen fronsen. Geruchten van fraude staken in Boechout al snel de kop op.

‘Valse geruchten om het imago van The Vremde Mirror te schaden,’ oordeelt hoofdredacteur van The Vremde Mirror Hervé von Kwakkelstein. ‘Internationale waarnemers uit Emblem, Millegem en de familie van de redactieleden van The Vremde Mirror zagen erop toe of de verkiezingen wel eerlijk verliepen. Bij de beoordeling hiervan werden Russische standaarden gehanteerd. En in die optiek zijn de verkiezingen best eerlijk verlopen, zo zeggen ook de internationale waarnemers.’

Voor de cijferfetisjisten onder u de verkiezingsresultaten.

verkiezingen

Al wil Hervé von Kwakkelstein het beeld van een ware volkstoeloop toch nog nuanceren. ‘Het is logisch dat mensen zich bekommeren om hun toekomst en daar hun zegje willen over doen. In absolute aantallen is de opkomst misschien overdonderend, maar aangezien het hier een gevoelige kwestie betreft waar ieder maatschappelijk betrokken mens een mening over heeft, moet je eigenlijk al gek zijn om niet te stemmen.’