Studie bevestigt: studie nodig om te weten of studie over studie die studie bestudeert over studie verloren geld is

door The Vremde Mirror

Volgens een studie is er een extra studie nodig om te weten of een studie over een studie die een studie bestudeert over een studie verloren geld is. Eindelijk bevestiging in een polemiek tussen Minister van Werk Kris Peeters (CD&V) en de oppositie, die een studie over een studie die een studie bestudeert over een studie geldverspilling noemt.

oven

De ovens van het Federaal Planbureau in de Kaukasische deelstaat Ambtenarije waarin op ambachtelijke wijze lucht wordt gebakken hoeven nog niet te sluiten.

‘Er wordt met geld over de balk gesmeten,’ zo vindt Kristof Calvo (Groen). ‘Ik heb helemaal geen studie nodig om te weten dat een studie over een studie die een studie bestudeert over een studie verloren geld is. Maar als die er komt, wil ik ook wel een studie over de studie in het leven geroepen om te weten of een studie over een studie die een studie bestudeert over een studie verloren geld is.’

‘De oppositie zegt dat we geld over de balk gooien. Laten we dat toch vooral eens rustig bestuderen,’ beklemtoont Kris Peeters. ‘Het is een te veralgemenende uitspraak. Een studie creëert jobs, werkgelegenheid, banen, arbeidsparticipatie, een hogere tewerkstellingsgraad en meer arbeidsplaatsen. Dat is ook wat het Federaal Planbureau zegt die deze studie onverrichter zake en onverwijld zal uitvoeren.’

Peeters verwijt Calvo populistisch gedrag. ‘Het is even gemakkelijk om te zeggen dat een studie over een studie die een studie bestudeert over een studie het best bestede geld is sinds de studie die de studie tegen het licht hield over de studie die de mogelijkheid bestudeerde om Uplace, het BAM-tracé, Ringland en het hellend vlak van Ronquières om te vormen tot één multifunctioneel belevingscentrum.’