Sepp Blatter volgt zichzelf op als Sepp Blatter

door The Vremde Mirror

Sepp Blatter mag zich ook de komende vier jaar gewoon Sepp Blatter noemen. Er werd de voorbije week even getwijfeld of hij wel een geschikte Sepp Blatter zou zijn, maar hij is nu tijdens het Sepp Blatter-congres toch herkozen geraakt als Sepp Blatter.

Erop nog strikter op toezien dat corruptie altijd eerlijk verloopt.

Er nog strikter op toezien dat corruptie altijd eerlijk verloopt.

‘Ik ben geen perfecte Sepp Blatter,’ erkent Sepp Blatter. ‘Maar ik ben wel de enige die erin geslaagd is om Sepp Blatter om te kopen om op Sepp Blatter te stemmen tijdens de verkiezingen om Sepp Blatter te worden. Ik denk daar het verschil te hebben gemaakt.’

‘Het is niet gemakkelijk om Sepp Blatter te zijn,’ preciseert Sepp Blatter die een complot tegen Sepp Blatter bevroedt. ‘Men wilde de kop van Sepp Blatter, omdat anderen jaloers waren dat ze geen Sepp Blatter zijn. Kleintjes, maar ik heb het signaal begrepen. Ik zal er nog strikter op toezien dat de corruptie in mijn omgeving altijd eerlijk verloopt. En ik beloof als dat niet lukt mijn ogen nog harder te sluiten.’

Er was één serieus te nemen tegenkandidaat. ‘Een verkiezing van Prins Ali als nieuwe Sepp Blatter zou de ondergang zijn van Sepp Blatter,’ zo weet Sepp Blatter te vertellen. ‘Wat ook is bewezen. Prins Ali is niet corrupt genoeg om Sepp Blatter te zijn. Anders was hij wel verkozen.’