Rokende VTM-kijkende Antwerpfan uit Hemiksem die wekelijks met de Lotto speelt heeft IQ hoger dan 75

door The Vremde Mirror

Een voor Antwerp supporterende VTM-kijker uit Hemiksem met een caravan in Blankenberge die bovendien wekelijks met de Lotto speelt, geen racist is maar Filip Dewinter wel altijd slimme dingen hoort vertellen en in zijn grijze Volkswagen Bora Variant rookt in het bijzijn van zijn kinderen Keano (1) en Kenji (3), heeft een IQ hoger dan 75. Artsen staan voor een medisch raadsel.

De man werd ontdekt toen hij zijn bijtgrage Rottweiler zonder leiband uitliet langs de oevers van de Schelde ter hoogte van Hoboken. Een wielertoerist kon met een flukse demarrage maar op het nippertje ontsnappen aan diens tanden, de jogger was helaas minder snel en is nu minstens twee weken werkonbekwaam.

Volgens artsen is de kans groter om de Lotto te winnen dan een voor Antwerp supporterende VTM-kijker uit Hemiksem met een caravan in Blankenberge die bovendien wekelijks met de Lotto speelt, geen racist is maar Filip Dewinter wel altijd slimme dingen hoort vertellen en in zijn grijze Volkswagen Bora Variant rookt in het bijzijn van zijn kinderen Keano (1) en Kenji (3) met een IQ hoger dan 75 in levende lijve te ontmoeten.

‘Ik heb altijd al wel geweten dat er een intellectueel in mij schuilgaat,’ reageert de man zelf nuchter. ‘Maar wat koop ik ermee als er alleen naar mij wordt geluisterd op het HLN-lezersforum? Soit, ik vertrek maar eens weer. Ik wil nog wat verder naar Radio 2 luisteren.’