Zeven retorische vragen over de sneeuw in Amerika

door The Vremde Mirror

Het sneeuwt in Amerika. Zeven retorische vragen over dit verschrikkelijke fenomeen om te weten waaraan u zich kan verwachten.

sneeuww

1. Is sneeuw die aan de andere kant van de Atlantische Oceaan valt soms geen vorm van neerslag die bestaat uit ijskristallen?

2. Moet Amerika dan al kapot voordat Donald Trump er de macht grijpt?

3. Denkt er dan niemand nog aan Jemen?

4. Wordt het geen tijd om ons vragen te stellen over het verband tussen koude en sneeuw of vrezen politiek correcte stervelingen door dit te benoemen dat er hysterie zal uitbreken wanneer dit wordt blootgelegd, de kou voor altijd gestigmatiseerd zal worden, dat dit koren is op de molen van extreemrechts? Verzwijgen de linkse media daarom deze apocalyptische sneeuwstorm?

5. Is het leed in de rest van de wereld – jonge vrouwen die door Gert Verhulst worden uitgebuit – dan niet urgenter?

6. Hoe kan je nog van toeval spreken nu dit weerom moet gebeuren in volle vluchtelingencrisis?

7. Welke trein heeft er morgenvroeg in Vlaanderen geen vertraging? En wat met het treinverkeer tussen Melkouwen en Brussel-Zuid? En de ochtendspits ter hoogte van Kleine Bareel? Zal het Rode Kruis aan gestrande automobilisten water uitdelen? Kunnen zij beroep doen op slachtofferhulp? En wie zal dat betalen? Zal iemand al deze ellende ooit nog kunnen overzien?