Last van clickbait? Met deze 4 tips raak je er bovenop

door The Vremde Mirror

06u30. U staat op en grijpt naar uw smartphone. Voor uw neus glijdt een psychedelisch universum van zwarte, gekronkelde lijnen die zich onmetelijk lijken uit te strekken over gans het scherm. Tips hoe te leven en bijsluiters wat te doen in welke situatie stromen binnen. Geef toe, u deed het heel uw leven al verkeerd. Maar dat geeft niets. U klikt, leest, klikt, leest, klikt een malle longread weg enzovoort. Uw leven is nog nooit zo overzichtelijk geweest om 10u30 in de ochtend. Maar vandaag even niet. U bent prikkelbaar en dodelijk vermoeid. De clickbait begint zijn tol te eisen. Met deze 4 tips raakt u er zo weer bovenop. 

kat

Eet een banaan.

12 goede redenen om bananen te eten.

Eet nog een banaan. 

De kans is betrekkelijk onbestaande dat u intraveneus thorium-232 toegediend krijgt, terwijl u een banaan aan het eten bent. Er zijn nog wel meer gezondheidsmotieven om bananen te eten. Er is nog nooit iemand gestorven aan ebola tijdens het eten van een banaan, griep is niet besmettelijk van banaan op banaan en die bruine vlekjes zijn mogelijk asbest, maar onschadelijk indien u de schil niet inhaleert.

TIP! Door een hele tros donkergroene bananen te verorberen, verplaatsen de door clickbait veroorzaakte mentale klachten zich naar uw buik.

Eet geen banaan.

Je zou het haast vergeten, maar opties genoeg om wat anders te doen dan bananen eten. De E40 vermijden, zin krijgen in een banaan of geen lief vinden. Je raadt nooit wat je daar allemaal dan niet mee kan doen.

Eet een banaan ook als er een gigantische spin in zit.

Durf ook eens te zondigen tegen uw heilige principes. Het is makkelijk om te zeggen: ik neem een andere banaan, want in deze zit een spin. Het stigmatiseren van bananen met spinnen in is zo 19de eeuw. En al lang niet meer politiek incorrect, mocht u dat nog denken. Er is geen wetenschappelijk bewijs dat bananen die spinnen huisvesten minder kalium bevatten dan gewone bananen. Of tegenstanders zijn van een rookverbod onder de 18 jaar. Laat staan dat mocht je met de binnenkant van de schil over een muggenbeet wrijven de jeuk en zwelling niet zouden afnemen.

Hoe eet ik nu een banaan met een gigantische spin in? Verwijder voor consumptie de tarantula. Smakelijk!