IS reageert geschokt op spoorstaking

door The Vremde Mirror

IS vindt het ongehoord dat terroristen en stakers over dezelfde kam worden geschoren. ‘De stakers zetten ons allemaal te kakken. Niet alle terroristen staken.’

treinnn

In een recent opgedoken videoboodschap is IS opvallend hard voor het gedrag van bepaalde terroristen in België. ‘Mensonterend dat duizenden pendelaars niet weten of ze ’s avonds op tijd thuis zullen zijn voor Van Gils en Gasten.’

De terroristenclub distantieert zich volledig van de wildgroei aan spoorstakingen. ‘De maatschappelijke impact is enorm. Vele onschuldige terroristen die een grondige afkeer hebben van de staking worden nu scheef bekeken. Moeten hun gedrag en keuzes plots gaan rechtvaardigen. De boodschap is aangekomen. We gaan ons extra bewijzen.’

Voorts feliciteert IS de bevolking om haar moed en solidariteit in dit gitzwarte tijdperk. ‘Die massale golf van plotse bekommernis om studenten die vruchteloos wachten op een trein. Zo schoon, zo ontroerend, zo onbaatzuchtig ook.’

IS en de collega’s van Boko Haram pleiten ervoor om stakers en terroristen niet in hetzelfde hokje te duwen. ‘Stakers verdienen de titel van terrorist niet. De meeste terroristen voeren hun beroep naar eer en geweten uit. Het is een kleine minderheid die het altijd voor de rest moet verkloten.’

Eindigen doet IS met een stevige sneer aan het adres van de media. ‘Stinkpanda’s die frontpaginanieuws zijn en Journaals openen terwijl er zoveel leed is in de rest van de wereld. Denk maar aan alle vluchtelingen die verzuipen op de Middellandse Zee. Het zal nooit wennen.’