Gwendolyn Rutten geen gevolg klimaatverandering

door The Vremde Mirror

Tot nog toe werd het altijd onmogelijk geacht dat het een vrije keuze is om Gwendolyn Rutten te zijn, dus klimaatverandering. Klopt niet, zeggen wetenschappers nu.

rutten

In tegenstelling tot wat al jarenlang in de schoolboeken staat, is voorzitster van Open VLD Gwendolyn Rutten geen gevolg van de klimaatverandering, maar een opeenhoping van vrije keuzes. Tot die schokkende conclusie kwamen wetenschappers na diepgravend onderzoek.

Wetenschappers staan voor een raadsel waarom iemand zo wereldvreemd en kortzichtig wil zijn. Gwendolyn Rutten geeft zelf het antwoord. ‘Er is niks mis met ongelijkheid.’ Voor de onderzoekers geen afdoende verklaring, want laat ze nu net aan politiek doen.

Een overwinning voor de klimaatsceptici is het in elk geval. ‘Blijkt eindelijk wat we al langer wisten, de gevolgen van de opwarming van de aarde zijn zwaar overschat. Smeltende poolkappen, een stijgende zeespiegel, oprukkende woestijnen, extreem weer, miljoenen mensen die andere oorden moeten opzoeken, territoriale onstabiliteit met oorlogen als gevolg, alleen in de linkse kerk ligt men van zoiets wakker.’

Dat Gwendolyn Rutten geen gevolg is van de klimaatverandering zet meteen het bestaan van Rik Torfs en Siegfried Bracke in een ander daglicht. Vooralsnog gespeculeer. Er zijn nog geen wetenschappers bereid gevonden om hun tweets te analyseren.