Het is oorlog: 7 handige tips

door The Vremde Mirror

Het is oorlog. Wanneer politici het zeggen moet het wel waar zijn. De pech wil dat velen onder ons oorlog alleen maar kennen van televisie. Maar hoe je in werkelijkheid te gedragen? En haast even belangrijk hoe te overleven? Deze zeven handige tips helpen het je te ontdekken.

oorlog

1. Hevig rond je slaan baat niet. Ook vliegende pantoffels schrikken de vijand niet af. Het komt vrij onbeholpen over. Ga uitgekookter te werk. Lokaliseer de verzetshaarden, zing de Blauwvoet, val aan en vernietig ze.

2. Wees alert. Laat je niet in slaap wiegen door zoete verhaaltjes. Vooral kinderen onder de zes jaar hebben hier last van. Weet: wanneer de vijand bloed ruikt, slaat hij toe.

3. Biologische wapens zijn populair. Pas er toch mee op. Het gebruik ervan wordt op lange termijn een stuk onaantrekkelijker wanneer de vijandige mogendheid zich in je slaapkamer bevindt.

4. Bloedvlekken. De belangrijkste reden waarom mensen oorlog zo verafschuwen. En onterecht! Houd het lapje stof met de bloedvlek onder de kraan met koud water en strooi nadien op de bloedvlek een snuifje zout. Een bloedvlek, waar is die bloedvlek?

5. Hoor je de vijand in de verte zich klaarstomen voor een aanval? Trek kledij aan die het ganse lichaam bedekt. De vijand wil je bloed. Vergeet dat niet.

6. Heul met de vijand. Wees niet bang om je bij een ideologisch foute club aan te sluiten. Iedereen wil na de oorlog zo snel mogelijk weer vooruit. Bang om nog langer te moeten stilstaan bij het monster in de mens.

PS Veel succes met je politieke carrière!

7. Lukt geen van deze zaken? Haal het kanon van stal en maak je op voor een spetterend bloedbad. Of negeer de muggen.