Man zocht uit wat Luk Van Biesen echt zei en vond alleen dit miserabel paneeltje

door The Vremde Mirror

Je zult het maar hebben. Uitzoeken wat politicus Luk Van Biesen nu werkelijk zei in de Kamer tegen Meryame Kitir en thuiskomen met een miserabel paneeltje met een hoogst onhandig formaat dat bovendien niet matcht met de kleuren van het interieur.

rechtrechters

Het overkwam Jean-Paul (62), gediplomeerd vorser der mysteriën en geheimen van de vaderlandse geschiedenis. ‘Ik was de eerste die ontrafelde dat meewandelen met een trein die arriveert in het station geen enkele zin heeft. Dat heeft me wel twee weken ziekenhuis opgeleverd, maar de voldoening die het gaf was onbeschrijfelijk.’

‘Vertrappeld,’ vult vrouwlief Yvonne (60) aan. ‘Hoeveel ellende en rommel gaat die uit de hand gelopen hobby van u ons nog opleveren? Dat paneel geraakt maar net door de deur en in de living is er alleen achter de dubbele wand nog plaats.’

De “vondst” deed Jean-Paul tijdens zijn zoektocht naar de woorden van Prins Carnaval Luk Van Biesen. ‘Ik kon dat paneel toch niet laten liggen. Je weet nooit of het een waarde heeft. Dat is nu niet het geval. Het lijkt ook of er een deel ontbreekt. Benieuwd waar dat hangt.’

Wie dit paneel kwijt is, zoekt best contact met Jean-Paul en Yvonne. ‘Dan spreken we af waar ik het paneel gevonden heb, op de parking van de Delhaize van Aalst.’