Amerikakennerkenners onder vuur na fout inschatten Amerikakenners

door The Vremde Mirror

Heel wat Amerikakennerkenners gingen gruwelijk de mist in met hun voorspellingen over de voorspellingen van Amerikakenners. Hun rol in het maatschappelijke debat en hun bekwaamheid wordt nu in vraag gesteld.

vsvlag

Amerikakennerkenners dachten aanvankelijk dat Amerikakenners Trump een redelijk hoge kans zouden geven op de overwinning. Dat bleek compleet mis.

Om hun gezicht te redden onderschreven Amerikakennerkenners vervolgens massaal de voorspelling van Amerikakenners dat Hillary Clinton zou winnen. Ook dat was veeleer incorrect.

Amerikakennerkennerkenner Rik T. zag het zo gebeuren. ‘Het was vooral wishful thinking. Het is niet omdat je vrouwen louter een lustobject vindt, je meent dat homo’s thuishoren op de brandstapel en migranten een minderwaardig volkje zijn dat je een slechte president van alle Amerikanen bent. Trump is Paul Magnette niet.’

Amerikakenner R. Torfs stelt zich vragen bij de plotse opkomst van alle zelfverklaarde Amerikakennerkenners. ‘In die hoedanigheid is het gemakkelijker om op televisie te verschijnen dan als rector van een bescheiden universiteit. Ik zie vooral mediageilheid.’

Alsof dat nog niet volstaat bleek ook de voorspelling dat Amerikakenners hun missers deemoedig zouden toegeven volledig van de pot gerukt, want uiteindelijk hadden alle Amerikakenners gewoon gelijk.

Amerikakennerkenner R. T. was uitzonderlijk niet bereikbaar voor commentaar.