Positivo denkt dat apocalyps wel zal meevallen

door The Vremde Mirror

Niet iedereen is pessimistisch gestemd na de inauguratie van Donald Trump als de 45ste president van Amerika. Thomas (31) denkt dat het einde der tijden best zal meevallen. ‘Dat doemdenken ook altijd.’

trumpie

Velen uiten openlijk de vrees dat er een lange martelgang van vier jaar met een optie voor nog eens vier jaar zal volgen. ‘Van de pot gerukt,’ vindt Thomas. ‘Een eenvoudige druk op de rode knop en we zijn er klaar mee.’

‘Ik hoor her en der de ergste rampscenario’s. Oorlogen, klimaatrampen, Mia Doornaert in Terzake. De apocalyps hoeft zich niet zo te ontvouwen,’ benadrukt Thomas. ‘Maar laten we Trump wel een eerlijke kans geven.’

‘Dat is geen gevoel, maar louter rationeel denken,’ besluit Thomas. ‘Wil Trump voor een tweede ambtstermijn gaan, weet hij ook wel dat hij het einde der tijden best niet te lang rekt.’