Limburgse moskee bolwerk praktiserende moslims

door The Vremde Mirror

In het Limburgse Beringen staat een moskee waar moslims op heterdaad betrapt zijn terwijl ze Allah aanbeden. Dat blijkt uit een rapport van Staatsveiligheid.

Er waren al langer heftige vermoedens dat moskeeën voor religieuze doeleinden worden ingezet. Vlaams minister van meer dingen dan ze aankan Liesbeth Homans (N-VA) wil niet alle moskeeën over dezelfde kam scheren, maar zegt ze: ‘Waarschijnlijk gebeuren zulke praktijken in alle moskeeën.’

Staatsveiligheid is alvast niet mals voor de geviseerde moskee, die de scheiding van kerk en religie volledig aan haar laars lapt. ‘De moskee roept op tot gebed, lokt drommen mensen die Allah aanbidden, volwassenen eten er ook kinderen op en bovenal leert het kiesvee er de spitantste oneliners van Wouter Beke uit het hoofd.’