Schauvliege in shock naar ziekenhuis na compliment

door The Vremde Mirror

Op klaarlichte dag opende minister van te belangrijke zaken om er Joke Schauvliege mee te belasten Joke Schauvliege (CD&V) een mail waarin ze werd gecomplimenteerd. Schauvliege ligt in het ziekenhuis, maar is buiten levensgevaar.

‘Dat doe je goed.’ Zo luidden de fatale bewoordingen in de e-mail die Joke Schauvliege gisteren op haar kabinet opende.

De kabinetsmedewerkers van Schauvliege hadden de e-mail niet verwacht. ‘Ontbossen voor transportbedrijven, klimaatconferenties verboemelen, Natuurpunt viseren, bomen kappen om boskaarten te drukken waarop bossen staan gekapt om boskaarten te kunnen drukken enzovoort. We zien echt niet wat ze juist deed.’

Tragisch genoeg kon dit drama gemakkelijk vermeden worden. Maar toen bleek dat het compliment voor een andere Joke Schauvliege bedoeld was, was het kwaad natuurlijk al geschied.

Een geluk bij een ongeluk: voor haar positie in de Vlaamse regering verandert er niets. Joke Schauvliege blijft ongeschikt voor een ministerpost.