IS lonkt vergeefs naar snelle typisten

door The Vremde Mirror

In een nieuwe videoboodschap meldt IS de zoektocht te zijn gestart naar typisten. IS zoekt vooral mensen goed voor meer dan driehonderd aanslagen per minuut.

Lieden met een diploma dactylografie en die zin hebben in schier even vreselijke avonturen als een kantoorleven in Brussel kunnen dat eindelijk verzilveren, zo promoot IS de honderden openstaande vacatures.

Met meer dan vierhonderd aanslagen per minuut kan David (11) op heel wat interesse rekenen uit extremistische hoek. ‘Ik houd de boot nog af. Ik ben nog jong en wil geen stappen overslaan. Laat ik mezelf vooral niet te vroeg opblazen.’

Secretaresse Monique (58) is toe aan een buitenlands avontuur. Haar droomtransfer lijkt in de maak. ‘Ik weet het zo niet, ik moet het nog met mijn zaakwaarnemer bespreken. Ik dacht eerder aan de Turkse Rivièra.’

IS: ‘Kan geregeld worden.’

Ook Malik (34) kan rekenen op concrete interesse van IS. ‘Zo zelfs dat ze mij stalkten, mijn huis begonnen te beschieten en ik op de vlucht moest slaan. Moeilijk te geloven? Toch is het zo. Ik deel nog liever een puberale Facebookstatus van Theo Francken.’

Blogger, quinoametblauwekaasgoeroe en tot voor kort gewoon aandachtszoeker Aaron (29) heeft getwijfeld. ‘Ik heb er wel over nagedacht, natuurlijk. Het bereik van IS is immens. Je naam is zo gemaakt. Maar goed, media-aandacht is niet alles. Het valt uit de toon in mijn portfolio. Zou je eens een foto willen nemen van mij en die avocado?’

De echtheid van de video is nog niet achterhaald.