Deze man schreef gisteren een brief naar vandaag en verstopte hem in zijn jaszak. Nu komt hij boven water

door The Vremde Mirror

Toen Werner (53) vanochtend zijn jas aantrok, vond hij in één van de twee zakken een brief die hij gisteren schreef gericht aan morgen (vandaag vandaag, nvdr). Wat daarin staat, zal u verbazen.

‘Normaliter draag ik geen jas tijdens de zomer, maar het lot had iets anders met me voor. Wat dan? Dat vertel ik in de volgende alinea.’

‘Ik herinner het me als de dag van gisteren. Het was de dag dat er een begrotingsakkoord kwam, sowieso al heel emotioneel, ik de hond uitliet en een kruiswoordraadsel invulde dat ik de brief schreef. Lees in de volgende alinea of ik had verwacht dat de brief de dag erna al zou opduiken.’

‘De vondst overweldigde me. Al die herinneringen. Het begrotingsakkoord, de hond die ik uitliet, het ingevulde kruiswoordraadsel. Het werd me emotioneel te veel. Mijn vrouw zei dat ik de brief niet moest lezen. Zou ik luisteren naar haar? De volgende alinea biedt een antwoord.’

‘Ik raapte al mijn moed bij elkaar en begon mijn brief te lezen. Wat had ik gisteren een mooi handschrift. Het wordt bewolkt weer met kans op een plaatselijk buitje, voorspelde ik in de brief. Hoe wist ik dat destijds? Ik was jong, knap en had talent. De brief eindigde met een speciale boodschap. Te lezen in de volgende alinea die u voor deze gelegenheid cadeau krijgt en neem een proefabonnement.’

‘200 gram belegen kaas niet vergeten!!!!’