Onbekende tatoeage op bovenarm Neymar ontdekt

door The Vremde Mirror

Tijdens medische tests in Parijs is op de bovenarm van Neymar een onbekende tatoeage ontdekt. Vooralsnog onduidelijk wat de reële waarde van Neymar is, in elk geval is 222 miljoen euro er slechts een fractie van.

De tatoeage op de bovenarm van Neymar blijkt een onbekend meesterwerk van een al even onbekende kunstenaar, volgens schattingen daterend uit het najaar van 2013. De tatoeage is authentiek, voorts niet echt groot, beeldt vermoedelijk ook iets uit en zit verscholen onder een andere tatoeage.

Kunstkenners bewonderen het conceptuele karakter, de gelaagdheid en de plaats van uitvoering. ‘Een tatoeage op het lichaam van een voetballer, alleen een genie verzint dit. Barcelona heeft zich ferm in de luren laten leggen.’

‘Ik wist niet dat ik die tatoeage ooit heb laten zetten,’ geeft een enigszins overdonderde Neymar toe. ‘Mocht ik bij Barcelona blijven, kwam ik dat nooit te weten. Bij PSG leer ik mijn lichaam pas echt kennen. Daarvoor doe je het toch.’

Voor de vele gegadigden heeft Neymars nieuwe club PSG slecht en goed nieuws. De tatoeage is niet te koop, maar Neymar in zijn geheel is reeds vanaf 999.999.999,95 euro te verkrijgen in de webshop van de club.