Wat is het dodelijkst: een kernraket van Kim Jong-un of dit ei? Wijlen onze stagiair zocht het uit.

door The Vremde Mirror

Voor media is het niet duidelijk wat nu prioritair is. Bijna perfect veilige eieren – in alle geval veiliger dan alcohol, sigaretten, een uurtje fietsen op eender welke steenweg in het Vlaamse Gewest en jaloerse echtgenoten – of langeafstandsraketten van Kim Jong-un. Wijlen onze stagiair (1995-2017) ging op zoek naar het antwoord.

Wijlen onze stagiair (1995-2017) was een dappere verslaggever in wording. Wie durft er Kim Jong-un te provoceren voor journalistieke doeleinden?

Oké, het ging niet vanzelf. Het duurde bijna een halve dag vooraleer wijlen onze stagiair (1995-2017) een geloofwaardige dreigbrief in het Koreaans had getypt. Maar efficiënt was die wel. Ruim 24 uur later werd hij getroffen door een precisieaanval van Kim Jong-un terwijl hij in de armen van zijn vriendin lag, kijkend naar Terzake. Van wijlen onze stagiair (1995-2017) bleef er niets over, zijn vriendin bleef ongedeerd.

En daarmee, we kunnen het niet verbloemder omschrijven dan het is, faalde wijlen onze stagiair (1995-2017) door een amateuristische inschattingsfout op jammerlijke wijze in zijn missie. We kunnen niet zeggen of dit ei dodelijker is dan een langeafstandsraket van Kim Jong-un, omdat wijlen onze stagiair (1995-2017) vertikte dit ei te consumeren voor zijn overlijden. Kreeg hij dan toch angst voor de gevolgen? We zullen het nooit weten.

Stagiairs die het levenswerk van wijlen onze stagiair (1995-2017) wel tot een goed einde willen brengen, mogen onze redactie contacteren.