Patrick (49) hekelt heksenjacht op Boef tot hij zijn echte naam hoorde

door The Vremde Mirror

De Nederlandse hiphopbeziger Boef noemde vrouwen hoeren. Een uitspraak die kwaad bloed zet. Tot onvrede van Patrick (49): ‘Wat mogen we nog wel zeggen?’

‘Ik ken Boef niet, ik heb hem nooit gezien, maar ik prijs zijn moed om zich op te werpen als hoeder van het vrije woord en de westerse waarden, net als zijn onvoorwaardelijke inzet om de verstikkende politieke correctheid ten gevolge van de multiculturele samenleving en de oprukkende feminisering die de teleurgang van het Avondland inluidt een halt toe te roepen.’

‘Dat Boef een schuilnaam moet gebruiken om niet belaagd te worden, gewoon omdat hij zijn mening verkondigt, is veelzeggend,’ aldus Patrick.

‘Vroeger mochten we vrouwen nog afranselen, onderdrukken en dergelijke. Nu gaat een spitse formulering zelfs te ver. Ja, soms verlang ik naar de tijd dat vrouwen onderdanige wezens waren en mannen nog mannen mochten zijn.’

‘Vrouwen willen onderdrukt en overmand worden, niet met te veel respect behandeld worden. Dan moeten ze niet klagen wanneer een man dat zonder dralen doet. Of moeten er nog meer slachtoffers vallen dan Bart De Pauw? God hebbe zijn ziel.’

‘Wat zegt u? Boef is geboren als Sofiane Boussaadia?’

‘De manier waarop moslims vrouwen bejegenen, is ronduit walgelijk en verwerpelijk. Als objecten als het ware. Onverenigbaar met onze normen en waarden. Vrouwen zijn geen minderwaardige wezens. We moeten daarin duidelijk zijn: culturen waarin de vrouw onderdrukt wordt, horen hier niet thuis. Boef illustreert de achtergestelde rol van de vrouw in de islam. Onmiddellijk het land uit, zeg ik.’