Deze mummie blijft geloven in ontmaskering Bende van Nijvel

door The Vremde Mirror

Deze mummie (circa 2500 v.C. – nu) doet een emotionele oproep. ‘Geef de moed niet op. De leden van de Bende van Nijvel kunnen nog ontmaskerd worden, hoewel we ruim 30 jaar na de feiten zijn. Wat is anderhalf mensenleven ook?’

‘Jef Vermassen wordt al een dagje ouder en zal niet eeuwig de media op het verkeerde been zetten. En als Bonkoffsky de reus niet is, wordt de groep potentiële reuzen kleiner. Dat heeft ons een halfjaar gekost. België telde in die tijd ongeveer 8 miljoen inwoners. Een halfjaar per mens betekent nog 4 miljoen jaar minus een halfjaar. Schiet best lekker op.’

Deze mummie blijft om die redenen hoopvol. ‘Ik heb de tijd nog meegemaakt dat de Bende van Nijvel een beloftevol maar onbekend popgroepje was. En kijk nu. Het kan in een paar millennia snel keren.’