Fleur is coach zelfverklaarde coaches herkennen

door The Vremde Mirror

Fleur (34) kan het niet langer aanzien. ‘De hele sector lijdt onder de wildgroei aan zelfverklaarde coaches en therapeuten zonder diploma. Onze geloofwaardigheid staat op het spel. Verkoop maar eens gebakken lucht met een kaduuk imago.’

‘Daarom ben ik ook zo belangrijk. Ik leer mensen zelfverklaarde coaches herkennen. Zij die de boel verzieken en de goede naam van ons vak misbruiken voor eigen gewin.’

‘Als u een coach zoekt, kom dan eerst naar mij. Dan leer ik u de beginselen aan hoe een lapzwans van een expert te onderscheiden. Het is uw geld waard, u wilt niet weten wat voor rotzooi u er anders mogelijk te wachten staat,’ waarschuwt Fleur.

‘Wanneer u de twaalf sessies voltooit en de vragenlijst over de kwaliteit van deze sessies accuraat invult, krijgt u een diploma dat uw expertise inzake zelfverklaarde coaches en hartchirurgie bewijst.’