Johnny is pro homo’s om moslims dwars te zitten

door The Vremde Mirror

Johnny (54) heeft sinds kort niks tegen holebi’s. ‘Ik vind ze niet bijster sympathiek. Ik ken er in feite ook geen. Maar ze moeten beschermd worden tegen moslims. Ik zie maar één manier om deze discriminatie tegen te gaan: alle moslims buiten.’

© Wikimedia Commons

‘Onnatuurlijk en vies. De cultuurmarxistische politiek-correcte elite die hun vunzigheden wil opdringen en de maatschappij wuft wil maken. Zo dacht ik er vroeger over. Tot ik las over homofobie binnen de islam. Toen zijn mijn ogen opengegaan.’

Johnny is bezorgd. ‘Homo’s naroepen op straat omdat ze hand in hand lopen of ze fysiek bedreigen. Het bewijs dat moslims hier niets te zoeken hebben. Ofwel accepteer je onze normen en waarden ofwel ga je ergens anders wonen.’

‘Veel homo’s voelen zich niet geaccepteerd en dat is een groot probleem,’ weet Johnny. ‘Het is 2018, of willen we terug naar de jaren stillekes?’

Holebihuwelijk, een boekje dat kleuters leert over holebi’s, Johnny’s zoon die met een vriend thuiskomt, voortaan geen probleem voor hem. ‘Niet zo vlug. Dit heeft niks meer met acceptatie te maken. Dat is je reinste indoctrinatie. Versta je? Straks is alleman homo en wat dan? En mijn zoon is een echte vent. Schrijf dat zo op. Dat daar geen misverstand over kan bestaan.’