Gemeenteraadsverkiezingen in Antwerpen

door The Vremde Mirror

In Antwerpen vinden er dit jaar nog gemeenteraadsverkiezingen plaats. Dat vernam onze redactie uit betrouwbare bron en is inmiddels bevestigd door dezelfde bron.

© Enea Punt

Wat weten we eigenlijk al? Niet ongelofelijk veel. Maar ruim voldoende om dit nieuws wereldkundig te maken.

De gemeenteraadsverkiezingen komen erg onverwacht. Vergeef andere media dus dat ze vooralsnog dit nieuws niet of schoorvoetend brengen. Maar eens zullen ze moeten inzien dat wij het bij het rechte eind hebben.

Nochtans zijn gemeenteraadsverkiezingen historisch gezien geen nieuw fenomeen. Ze zijn lang geleden in het leven geroepen om het aantal failliete verhuisbedrijven flink te reduceren. Of dit een motief is voor gemeenteraadsverkiezingen in Antwerpen moet nog blijken.

(later wie weet meer)