Diane (57) die vakbonden, vreemdelingen en media haat gaat voor de goei stemmen

door The Vremde Mirror

Wanneer we Diane (57) vragen op wie ze gaat stemmen, antwoordt ze mysterieus: ‘Voor de goei.’

© Wikimedia Commons

‘Ik wil niet op mijn politieke ideeëngoed afgerekend worden,’ verklaart ze. ‘Dat is toch een privézaak. En ik hoed me ervoor om anderen te bruuskeren.’

Alleen intimi, collega’s, toevallige passanten en bezoekers van de Facebookpagina’s van HLN, Schild & Vrienden en Snoezige Katjes weten dat Diane thuis is in vele domeinen.

‘Ach, ik deel mijn expertise graag met de wereld,’ bloost ze. ‘Maar het is wel zo dat er liever vandaag dan morgen wat gedaan moet worden aan al dat vreemd gespuis, de vakbonden mogen ze van mijn part ook meteen afschaffen, net als de leeflonen voor al wie niet van hier is. En de media verspreiden leugens, dat wil ik ook nog zeggen. Omdat Het Laatste Nieuws te politiek-correct werd en de verwezenlijkingen van Theo Francken doodzwijgt, lees ik uitsluitend nog Sceptr en Doorbraak.’

‘Nu lijkt het alsof ik overal tegen ben. Maar ik ben voor helse aambeien voor fietsers.’

Of Diane voor Vlaams Belang stemt? ‘Zeg, het is niet omdat ik een grote mond heb en een hond bezit dat ik een raciste ben. Meer ga ik daar niet over zeggen. Ik blijf liever discreet.’