Bizar: vrouw maakt iets bizars mee en deelt dat niet op sociale media

door The Vremde Mirror

Maak in dit artikel kennis met Nicole (27): een Amerikaanse vrouw die werkelijk iets bizars meemaakte en besloot om dit niet te delen op sociale media.

‘Ik was betrokken partij in een ongelofelijk bizar incident. Nooit meegemaakt. In feite onvoorstelbaar. Normaliter grijpt een mens dan onmiddellijk naar zijn smartphone, maar iets hield me in dit geval tegen,’ vertelt Nicole in een ellenlange Facebookpost.

In een emotioneel betoog schrijft ze dat ze oprecht twijfelde, op het punt stond om het werkelijk bizarre voorval toch te delen en uiteindelijk in snikken uitbarstte. ‘Het was een zware worsteling. Zonder mijn vriend Andy, mijn ouders en mijn kat had ik nooit de juiste keuze gemaakt. Ik ben hier sterker uitgekomen.’

Nicole motiveert ook haar beslissing. ‘Ben ik dit? Iemand die elke gedachte op sociale media gooit? Oké, dit was nu werkelijk bizar. Al kan ik de reacties zo raden. Nicole, je bent een prachtmens. Nicole, je hebt het juiste gedaan. Nicole, soms is moord de enige oplossing. Dan zeg ik liever niets.’

‘Ik hoop dat ik met dit verhaal anderen kan inspireren. Je bent het aan niemand verplicht om alles wat je doet of vindt op Facebook of Instagram te zetten,’ concludeert Nicole.

Het verhaal van Nicole is inmiddels 900.000 keer gedeeld en 2.525.000 keer geliket op Facebook.