Man ontdekt per toeval zin van het leven op HLN.be

door The Vremde Mirror

Een man uit Hoeselt ontdekte tot zijn eigen grote verbazing de zin van het leven toen hij op een eenzame vrijdagavond doelloos rondklikte op HLN.be.

Wetenschappers zijn niet per se verbaasd. ‘Het is statistisch perfect te verklaren dat wie elke vrijdagavond slecht vertaalde berichten vol misplaatste sensatie, domme weetjes en ellende van een ander op HLN.be aanklikt om de eigen nietszeggendheid te vergeten net dan stoot op de zin van het leven.’

‘Wat de ontdekking niet minder ongezien maakt,’ voegen de wetenschappers er haastig aan toe, die de hand in eigen boezem steken. ‘Wij dachten de zin van het leven elders te vinden, dat klopt. We verloren veel tijd door ons te richten op de tweets van @riktorfs, passages van Eva Daeleman in Van Gils en gasten en het oeuvre van Griet op de Beeck.’

Opvallend: sinds de man uit Hoeselt de zin van het leven kent, mijdt hij elk menselijk contact afgezien van het feit dat hij nog geen enkel concert van Niels Destadsbader heeft gemist.