IS zit achter tweets Theo Francken

door The Vremde Mirror

Het was lange tijd onduidelijk welke duistere macht @franckentheo, het twitteraccount van Kamerlid Theo Francken, stuurt. Terroristensociëteit IS eist nu het account op. Theo Francken bevestigt.

In een gezamenlijke videoboodschap, opgenomen in de kerk van Lubbeek, ratificeren IS en Theo Francken hun partnership. ‘We zochten al even een account met veel exposure om onze verwezenlijkingen in de verf zetten,’ licht IS toe.

En dus schiet Theo Francken IS te hulp. ‘IS dreigde irrelevant te worden. Wat heel sneu zou zijn. Minder IS, minder irrationele angsten, meer belangstelling voor linkse hobby’s als klimaat, zorg en gezondheid.’

Niet iedereen reageert even enthousiast op het samenwerkingsverband tussen Francken en IS. ‘De kritiek van de politiek-correcte meute is zo voorspelbaar. Er doen veel wilde verhalen de ronde over IS, maar laat ons niet het kind met het badwater weggooien. IS is een belangrijk deel van onze traditie om allochtonenhaat te vergoelijken. Die traditie wil ik niet zomaar op het spel zetten.’

‘Samen maken we elkaar groot,’ gelooft Francken. ‘IS beheert mee mijn Twitteraccount en blijft woekeren in de hoofden van het brede publiek. Een ideale voedingsbodem voor achterdocht en haat jegens vluchtelingen, islamofobie en harde antimigratiestandpunten. Theo Francken en IS, één front voor een reine blankemannensamenleving.’