Islamofoob reist elk jaar naar Saudi-Arabië om vrouwen te onderdrukken

door The Vremde Mirror

Reinhardt (39) is net terug van zijn reis naar Saudi-Arabië en wil alweer terug. ‘Prachtig land, heerlijke cultuur, geen gedoe met vrouwenrechten, jammer van de islam.’

‘Een vrouw in België openlijk onderdrukken, zorgt voor boze reacties,’ zucht Reinhardt. ‘In Saudi-Arabië is men veel ruimdenkender. Daar doet men daar niet moeilijk over.’

‘Concreet voorbeeld. Wist je dat vrouwen nog maar sinds een jaar mogen autorijden in Saudi-Arabië? En dat de politiek-correcte linkse activistes met een grote muil die hebben geijverd hiervoor, gewoon in de cel zitten? Mocht Theo dit in ons land doen, krijgt hij een hoop wereldvreemde moralistische NGO’s op zijn dak die zich druk maken over het respecteren van mensenrechten.’

‘Je hebt in Saudi-Arabië als gewone man ook veel meer vrijheid,’ stipt Reinhardt aan. ‘Als een vrouw wil werken, moet ze dat eerst vragen aan een man. En doet ze dat niet, zweepslagen. Al wil men op dat vlak nu de klok terugdraaien. Maar zweepslagen kunnen altijd. Een man kan er ook zijn vrouw verplichten om een boerka te dragen. Moet je in België niet proberen.’

België zou beter een voorbeeld nemen aan Saudi-Arabië,’ concludeert Reinhardt. ‘Een groot struikelblok zijn de moslims, die onze superieure westerse normen en waarden niet respecteren en een gevaar vormen voor onze liberale democratie.’