Influencer onder puin vergeet ontploffing te filmen

door The Vremde Mirror

In Antwerpen deed er zich vanmiddag een allesverwoestende explosie voor. Daarbij is een influencer die onder het puin belandde de ontploffing vergeten te filmen.

De influencer van 20 miste de kans van zijn leven om viraal te gaan, toen hij in zijn woonkamer werd weggeblazen door een explosie. De influencer deelde op Instagram een video vanuit zijn ziekenhuiskamer, maar dat is natuurlijk niet hetzelfde.

Uit dat bericht valt af te leiden dat hij nog vergeefs onder het puin naar zijn smartphone grabbelde, maar dat een houten balk en een plafond op problematische wijze in de weg zaten. Alsof het ongeluk niet groot genoeg is, begaf hij zich net naar zijn smartphone die hij enkele tellen op de keukentafel had laten liggen. Iets wat hem naar eigen zeggen niet meer dan jaarlijks overkomt.

De influencer sluit af met een inspirerende boodschap voor zijn fans. ‘Een paar seconden kunnen beslissen of je Instafamous wordt of niet. Laat nooit je smartphone los, vergeet te leven.’

Het hoeft geen betoog dat deze post over een gemiste virale post viraal is gegaan. Al zijn niet alle commentaren lovend. De influencer ligt vooral onder vuur omdat zijn drang naar aandacht niet walgelijk genoeg is om een influencer te zijn: ‘Als je jezelf niet filmt terwijl je levensgevaarlijk gewond onder het puin ligt te kermen van de pijn, dan doe je niet alles voor de likes.’