Domme armoezaaier heeft het zelf gezocht!

door The Vremde Mirror

Dit artikel gaat over Ludo (55)! Onzes inziens een domme armoezaaier!!! Om zijn familie de schande te besparen hebben we een foto geselecteerd van de Grote Vlaamse Heiland! Maar kloppen onze indrukken ook?! In dit artikel gaan we dat na!

Illustratie van de nieuwe heiland zonder wie dit artikel nooit bestond – © Wikimedia Commons

Ludo is in armoede geboren! Hij weigerde als kleuter zijn situatie te veranderen! Dit bevestigt onze stelling! Ludo is vanaf zijn geboorte een profiteur!

Het is bewezen! Wie in armoede geboren is, heeft later ook grotere kans om arm te zijn! Natuurlijk! Eens profiteur, altijd profiteur!

Ludo werd nadien opgenomen in een pleeggezin door overlijdens thuis! Ludo ging op zijn achttiende werken zonder diploma! Hij is dus niet alleen arm! Hij is ook dom!

Daarna kreeg Ludo een arbeidsongeval! Amper vijf jaar gewerkt! ‘Een arbeidsongeval’! Wij kennen zulke gevallen! Nu ontvangt hij gelden van de staat om te overleven! En nog altijd arm!

Maar daar trapt deze Vlaamse regering die nog altijd de putten van de socialisten uit het jaar 1930 en vroeger dempt niet in! Is hij wel zo arm? Voor hetzelfde geld heeft hij een villa in Homs!

De Vlaming gaat niet blijven opdraaien voor dit lamlendig gedrag! De Vlaming pikt dit niet! De Vlaming eist rechtvaardigheid!

Concluderen! Ons buikgevoel klopt! Altijd je buikgevoel volgen! Ludo is een profiteur! Ludo is een domme armoezaaier!!!

Denkt u dat Ludo echt arbeidsongeschikt is of gewoon een luie drol? Surf naar de poll op http://www.vtm.be en laat het daar weten! Uw stem telt!

Dit artikel is een verplichte publicatie, u aangeboden door de Vlaamse regering.