KVHV Gent organiseert maatschappelijk debat over kak gooien naar domme wijven

door The Vremde Mirror

KVHV Gent organiseert morgen een maatschappelijk debat waarin Jeff Hoeyberghs en twee echte bonobo’s met elkaar in gesprek gaan. ‘Een intellectueel debat over kak gooien naar domme wijven,’ aldus KVHV Gent.

De aankondiging stuit op veel kritiek. ‘Onbegrijpelijk,’ aldus het KVHV. ‘Politiek-correcte linkse moraalridders zoeken een stok om ons te slaan. Wij willen slechts een openbaar debat voeren over een thematiek die in de mainstreammedia zelden, zeg maar nooit, aan bod komt: kak smijten naar domme wijven.’

‘De sprekers vertolken niet per se de mening van KVHV Gent. Het is zoals gezegd de bedoeling om zonder taboes een debat te openen. Een debat waar in onze hedendaagse samenleving geen plaats voor is. Het publiek krijgt de kans in dialoog te gaan met de sprekers om zo een gefundeerde mening te vormen over domme wijven.’

‘Het belooft een boeiende avond te worden,’ meent het KVHV. ‘De toehoorders zullen ingewijd worden in de ideale samenstelling van kak om naar domme wijven te smijten. Daar komt meer bij kijken dan men soms denkt. Daarom zullen de drie domste en enige wijven die lid zijn van het KVHV een proefopstelling vormen.’

‘Dat er KVHV’ers kak zullen smijten naar die domme wijven, ongetwijfeld. Maar dat wil niet zeggen dat ze het eens zijn met het kak smijten naar domme wijven. Je moet dat in de sfeer van die avond bekijken.’

Criticasters stellen dat zulke ongein niet thuishoort op een universiteit. ‘Wij zien geen enkel probleem. De domme wijven kuisen de kak zelf ook op. Domme wijven kunnen ook nuttig zijn, zo zie je maar dat de opvattingen van het KVHV vooruitstrevender zijn dan men gewoonlijk denkt.’

Ingetrokken artikel vanwege onvoldoende satirisch van aard.