Delphine Boël ontkent dat Albert II haar vader is

door The Vremde Mirror

Koning Albert II beweert dat kunstenares Delphine Boël zijn dochter is. DNA-onderzoek geeft hem nu gelijk. Tot groot ongeloof van Boël: ‘Van zo’n man wil je toch niet het kind zijn?’

© Wikimedia Commons

Koning Albert II reageert niet verrast. ‘Ik heb het altijd al geweten dat Delphine mijn dochter is. Op den duur begon ik dat zelf ook te ontkennen. Niemand die mij geloofde! Het had veel voeten in de aarde om te bewijzen dat Delphine mijn dochter is, maar DNA liegt niet.’

Delphine Boël zegt verbouwereerd te zijn. ‘Ik kan dit niet geloven. Na al die jaren komt uit dat ik zijn dochter ben. Waarom niet eerder? Wat zit hierachter? Moet ik nu pappie zeggen?’

Boël laat het hier niet bij. ‘Dit is onherstelbare reputatieschade. Ik overweeg daarom gerechtelijke stappen. Albert II heeft een dochter van wie hij het bestaan ontkent. Zo laf en leugenachtig. En dat zou mijn vader zijn? Wat zou het dan over mij zeggen indien ik zijn dochter ben?’