Marc Van Ranst koopt lidkaart N-VA opdat Hendrik stopt met handen schudden

door The Vremde Mirror

Aangezien Hendrik (48) het vertikte om te stoppen met handen geven omdat het Marc Van Ranst was die hierop aandrong, is Van Ranst overgegaan tot de meest drastische maatregel die een mens kan nemen. Een N-VA-lidkaart kopen.

Hendrik gaf de afgelopen dagen gewoon een hand aan wie maar in zijn buurt kwam. ‘Die Marc Van Ranst hoeft mij niet te vertellen hoe ik moet leven. Ik buig niet voor het donkerrode dictaat van een niet eens verkozen mediageile Vlamingenhater. Ik ben het nooit met hem eens. Die man is dus totaal onbekwaam en ongeloofwaardig.’

Toen Marc Van Ranst dit vernam, schafte hij zich prompt een lidkaart van N-VA aan in de hoop dat alle helfies als Hendrik ermee ophouden uit stoere balorigheid de richtlijnen aan hun laars te lappen en experts verdacht te maken.

Hendrik is vol lof: ‘Marc Van Ranst is de referentie als het gaat over coronavirussen. Als viroloog heeft hij jarenlang expertise opgebouwd. Schandalig en onverantwoord dat niet iedereen zijn aanbevelingen strikt opvolgt. Dat is in eenieders belang. Als je niet naar hem luistert, naar wie tenzij Mia Doornaert luister je dan wel?’