Coronavirus wordt zichtbaar als je 2 weken in je kot blijft

door The Vremde Mirror

Hoe komt u erachter dat u het coronavirus hebt? Wel, daar is een doodeenvoudige test voor. Blijf twee weken in uw kot en als uw hals na die twee weken geen fluorescerend groene vlekken vertoont, bent u niet besmet.

Mark Blockmans (57) deed de opmerkelijke ontdekking en lichtte die toe op Facebook en Twitter. ‘Mijn theorie luidde: twee weken in je kot blijven en je komt er automatisch achter of je getroffen bent door het coronavirus. Geen kleurverandering in je hals? Niet besmet. Fluo groene vlekken? Besmet.’

‘Die theorie blijkt te kloppen,’ vertelt Blockmans. ‘Ik heb mezelf als proefkonijn ingezet en mezelf twee weken in quarantaine geplaatst. Na die tijd zag ik geen kleurverandering in mijn hals. Dat wil zeggen: geen coronavirus. Had ik het coronavirus zou mijn hals door de negatieve energetische energie in mijn keel fluo groene vlekken vertonen. Deel dit bericht zodat zo veel mogelijk mensen hiervan op de hoogte zijn.’

Het geeft te denken dat een doodgewone twitteraar met een diploma avondonderwijs lifecoach dit achterhaalt. De test is niet honderd procent comfortabel, u moet twee weken in uw kot blijven, maar daarna weet u het wel.

Op het internet doen wel meer berichten de ronde. Dat er ’s nachts vliegtuigen de straten besproeien met pesticiden die het coronavirus doden, dat knoflook en gember u genezen van het coronavirus en dat u economen moet geloven. Die berichten zijn natuurlijk nep. Let op wat u gelooft.