Wordt alles na corona toch beter? Geen vaccin voor bezoekers Tomorrowland

door The Vremde Mirror

Moet Tomorrowland doorgaan? De vraag deed hoofden barsten als de primitieve klanken die men alleen op Tomorrowland met muziek associeert. Er is eindelijk een compromis. Ja, Tomorrowland gaat door. Maar bezoekers mogen niet zijn gevaccineerd.

(c) Wikimedia Commons

Volgens Vlaams minister van Binnenlands Bestuur Bart Somers valt er uitsluitend goed nieuws te melden. ‘Niet alleen is het fantastisch nieuws voor de evenementensector dat Tomorrowland kan doorgaan, we maken tezelfdertijd van de gelegenheid gebruik om een maatschappelijke correctie door te voeren.’

‘Essentieel in het hele plan is dat Tomorrowlandbezoekers geen vaccin krijgen,’ weet Somers. ‘Wie als gevaccineerde Tomorrowland probeert binnen te geraken, wordt zonder discussie geweerd. En wie bewijs kan leveren besmet te zijn met corona krijgt voorrang. Alleen zo zal onze samenleving beter worden na corona.’

Eerder raakte al bekend dat Tomorrowland deze zomer twee maanden zal duren en dat ontsnappingspogingen worden gewaardeerd met een celstraf van 10 jaar.

Nog eerder raakte bekend dat alle ministers uit de federale en de Vlaamse regering, hun familieleden en hun socialmediaverantwoordelijken naar Tomorrowland zullen gaan.