Paniek is nergens voor nodig, tenzij (klik hier om het hele artikel te lezen)

door The Vremde Mirror

Laten we duidelijk zijn: paniek is nergens maar dan ook helemaal nergens voor nodig. (lees verder onder de foto)

Er is geen reden tot paniek, laat dat duidelijk zijn. Het kan zijn dat onrust op een gegeven moment gerechtvaardigd is. Misschien dat dit zal uitmonden in paniek. Het kan nooit kwaad om de nodige voorbereidingen te treffen. Download hier onze nieuwsapp.

Niet om paniek te zaaien, maar de grootste rampen voltrekken zich op momenten dat je het niet verwacht. Wees voorbereid. Koop een abonnement voor de helft van de prijs en ontvang een gratis gadget waarmee u niets bent.

Hoewel er niets aan de hand is, zijn mensen toch bang dat er hen iets zal overkomen. Als kwaliteitsmedium zien we het als een taak om geen misbruik te maken van die angsten, maar het vertrouwen te winnen door correct te informeren. Download hier onze app die je smartphone in een loeiende sirene verandert wanneer er mogelijk reden is tot paniek.

Hopelijk maakt dit artikel duidelijk dat paniek echt uit den boze is. Er is niets om u zorgen over te maken. Momenteel toch niet…….

En hopelijk stelt het u wat gerust. U kunt op beide oren slapen, op voorwaarde dat u niet in de WhatsAppgroep belandt waarin Conner Rousseau en Niels Destadsbader weetjes uitwisselen over F.C. De Kampioenen.