Barry staat op om vriendin ten huwelijk te vragen

door The Vremde Mirror

Wat een romanticus. Terwijl het buiten nog relatief donker was, stond Barry (21) speciaal op om zijn vriendin te verrassen en ten huwelijk te vragen. ‘Je moet er wat voor over hebben.’

Barry (links)

Barry (links)

‘Liefde doet mensen de gekste dingen doen.’ En dus stond Barry reeds om 11u15 op. ‘Dat is toch niet iets voor elke dag.’ En voegt hij er snel aan toe: ‘Voor mijn liefje doe ik dit met plezier elk leven één keer. Maar alleen voor haar. Verschil moet er zijn.’

Barry beschrijft het heroïsche tafereel. ‘De benen waren goed, maar niet super. Ik wist dat het veel pijn zou doen, maar de beloning – nooit nog naar de koelkast moeten lopen terwijl er voetbal is op televisie – is niet min.’

Onder het motto korte pijn, lang genot gooide de Barry vervolgens de lakens van zich af en stond hij nog voor het middaguur op. ‘Don’t try this at home. Ik steeg werkelijk boven mezelf uit. Nog altijd schrik ik van de mentale veerkracht die ik daar etaleerde.’

Voor vele normale stervelingen is de prestatie van Barry niet na te bootsen. Zij noemen hem een uitslover. Barry weet inmiddels: ‘Zonder inspanning te leveren krijg je niets in het leven. En haters gonna hate.’

Hij kon ook later op de dag haar ten huwelijk vragen, zeggen criticasters. ‘Maar deze ongeziene krachttoer moet beklemtonen hoe uniek het huwelijksaanzoek is.’ Een ding zag Barry over het hoofd. ‘Een vriendin. Vergeten te regelen. Je kunt niet aan alles denken. Zonde van al die moeite.’