Barry schrijft emotionele open brief

door The Vremde Mirror

Barry (21) deelde gisterennamiddag een emotionele open brief op Facebook gericht aan een onbekende. De brief wordt massaal genegeerd.

Barry (links)

Beste onbekende,

Ik ken je niet, ik weet ook niet of ik dat wel wil, we zouden elkaar zonder twijfel straal negeren mochten we elkaar in het echt tegenkomen, maar nu hebben we elkaar nodig. Om een lang verhaal waarin ik je gemoed bespeel kort te maken: de pickles chips zijn op en ik ben te lui om naar buiten te gaan, het ziet er bovendien regenachtig uit, kun je mij pickles chips bezorgen? Je hoeft niet lang te blijven. Je mag van de chips proeven bij wijze van wederdienst. Als het echt niet anders kan, maar liever niet eigenlijk.

Deel als je vindt dat een leven zonder pickles chips het leven NIET waard is.

Barry