Compliment Karl Vannieuwkerke streelt ego Cristiano Ronaldo

door The Vremde Mirror

‘Magistraal.’ Zo noemde Karl Vannieuwkerke de prestatie van Cristiano Ronaldo tegen Spanje. ‘Mijn WK is al geslaagd,’ juicht die laatste.

‘Natuurlijk streelt dit mijn ego. Ik ben ook maar een mens in al zijn kwetsbaarheden en onzekerheden. Ik kan nu wel zeggen: voetjes op de grond en match per match bekijken. Zeg het niet tegen Newton, maar als Karl Vannieuwkerke in eigen persoon je prestaties opmerkt, ga je vanzelf zweven.’

‘Het is een lange en zware weg geweest,’ geeft Ronaldo aan. ‘Ik scoorde doelpunten bij de vleet, won match na match, deed record na record sneuvelen en won internationale prijzen. Op den duur begin je dan stiekem te dromen, hoewel je goed genoeg beseft dat je te hoog mikt, maar aandacht krijgen van Karl is altijd mijn motivatie geweest om te blijven werken.’

‘Nee, mijn gevoel van vreugde valt niet te beschrijven. Eindelijk die erkenning waarvoor ik jarenlang heb gevochten. Ik kan eigenlijk stoppen, niet?’